Follow-up traject

Heeft je paard al lange tijd gezondheidsproblemen en lijken er steeds meer symptomen bij te komen? Heb je al zoveel geprobeerd en lijkt niks aan te slaan? Met een persoonlijk traject op maat gaan we samen aan de slag!

Heb jij een paardje dat wel wat extra aandacht kan gebruiken? Heb jij al tig dingen geprobeerd om de problemen op te lossen maar lijkt het nooit op te houden? Gaat je paard altijd één stap vooruit en dan weer twee achteruit? Ben jij bereid om veel energie en moeite te steken in zijn pad naar herstel?
Dan is dit traject iets voor jou! 

Zoals eerder gezegd bestaat een snelle, makkelijke oplossing niet. De meeste paarden hebben al lang meerdere onderliggende, soms onzichtbare en schijnbaar onbelangrijke, symptomen. Het kan soms erg lang duren vooraleer dit tot uiting komt in opvallendere vormen waardoor het erg moeilijk is om nog te zien hoe het allemaal ooit begon en wat nu precies welke symptomen heeft getriggerd. Dat is niet erg, je kan nog steeds je paard terug helpen naar zijn gezondst mogelijke zelf. Echter, dat kost veel tijd, werk en aanpassing. Paarden die verstoringen hebben en waar bijvoorbeeld sprake is van stofwisselingsstoornissen hebben een lange periode nodig om hun lichaam en verteringsstelsel terug op orde te krijgen. 

Wanneer dit blijkt uit de anamnese én wanneer jij het ziet zitten om dit heel gegrond aan te pakken, dan kunnen we verder met een follow-up traject.


Wat houdt een follow-up traject in?

Vanaf de anamnese kan je instappen in het follow-up traject waarbij we op meerdere momenten afspreken. Anderhalve maand na start van je traject komen we een half uurtje samen om eventuele vragen te beantwoorden of zaken aan te passen waar nodig. Na 3 maanden (vanaf de start) spreken we terug af en doen we de anamnese opnieuw. Hiervoor nemen we terug uitgebreid de tijd en krijg je een nieuw, aangepast voerschema. 

Tijdens het follow-up traject sta ik altijd ter beschikking voor vragen, al probeer ik de meeste te bundelen in onze gesprekken. Ik ben je coach en motivator en ik loods je doorheen alle veranderingen. Dit kan ook heel wat emoties losmaken zoals frustratie, angst, onzekerheid, etc. Dit is heel normaal en ook hier sta ik voor je klaar! Maar geloof mij, als je volhard en blijft geloven in de kracht van de natuur, dan ga je zoveel mooie dingen zien gebeuren!

Wat is het kostenplaatje?

Voor een follow-up traject betaal je per anamnese-sessie €120 en voor een tussentijdse bijsturing €45. Er wordt gekeken naar een 4tal anamnese-sessies op een jaar en een 4tal tussentijdse bijsturingen. Je kan steeds betalen na iedere sessie.

Horse & Health Anamneseformulier Docx
Word – 257,1 KB 13 downloads