Anamnese & intake

Heb jij het gevoel dat er meer speelt en dat je paard meer ondersteuning kan gebruiken? Ik help mee zoeken naar de basis en zet je alvast op weg!

Onze lieve viervoeters zijn dan wel groot en majestueus maar lijken vaak ook heel vatbaar voor tal van gezondheidsproblemen. Deze kunnen een grote impact hebben op hun fysiek en mentaal welzijn. Er is niets zo vervelend als baasje om je paard te zien sukkelen met allerhande kwaaltjes terwijl je zo hard je best blijft doen om hen te helpen. Uitvinden waar de kern van het probleem zit is vaak zeer ingewikkeld. Daarom bied ik een uitgebreide anamnese met intake aan, zo kunnen we samen de oorzaak van de gezondheidsproblemen bij je paard achterhalen en de beste behandelingsstrategie ontwikkelen.


Wat houdt een anamnese met intake in?

Een anamnese is een grondige analyse van de medische geschiedenis en symptomen van je paard. Tijdens deze stap verzamelen we gedetailleerde informatie over de huidige gezondheidsproblemen, eerdere behandelingen, voeding, training en levensomstandigheden. Dit helpt om een compleet beeld te krijgen van de gezondheid van je paard. Hiervoor werk ik met een intakeformulier, dat je hieronder kan terugvinden. Deze anamnese is zeer tijdrovend en vraagt veel denkwerk en grondige biochemische kennis van een paard. Ik ben hier dan ook ettelijke uren mee bezig. Nadien plannen we samen de intake in waarbij ik nog enkele zaken kan uitklaren, bijkomende info kan vragen en je ook mijn bevindingen kan meegeven. Nadien ontvang je een verslagje met hetgeen we besproken hebben, samen met een eerste plan van aanpak en tips. 

Wat is het kostenplaatje?

Voor een anamnese met intake betaal je €120

Horse & Health Anamneseformulier Docx
Word – 257,1 KB 13 downloads