Welkom bij Horse&Health

Met Horse&Health bied ik unieke en persoonlijke begeleiding aan voor paard en eigenaar. Mijn aanpak combineert een grote liefde voor paarden met diepgaande kennis van natuurlijke voeding vanuit een systemische en holistische benadering .


Diensten

Ontdek hoe ik jou en je paard kan helpen!

Analyse van je voerbeleid

Wil jij graag weten of je huidig voerbeleid wel gepast is voor je paard? Ik zoek het voor je uit en geef je tips en tricks!

 

Anamnese & intake

Heb jij het gevoel dat er meer speelt en dat je paard meer ondersteuning kan gebruiken? Ik help mee zoeken naar de basis en zet je alvast op weg!

 

Follow-up traject

Heeft je paard al lange tijd gezondheidsproblemen en lijken er steeds meer symptomen bij te komen? Heb je al zoveel geprobeerd en lijkt niks aan te slaan? Met een persoonlijk traject op maat gaan we samen aan de slag!

 


Over Horse & Health

Bij Horse&Health staat paardenwelzijn centraal. Met een passie voor paarden en hun gezondheid bied ik een aantal diensten aan die zowel het fysieke als het emotionele welzijn van paard en eigenaar bevorderen. Mijn aanpak is gebaseerd op diepgaande kennis van het wezen paard, gecombineerd met de nieuwste inzichten in paardenzorg en -welzijn. Ik hoop hiermee meer bewustzijn te creëren rondom het belang van de juiste voeding en dit vanuit respect en begrip voor alle moeite en liefde die de eigenaren hebben voor hun paard.