Call us

Nieuw lid: Marijke de Groe | Tamashii Horsemanship


Vandaag heten we Marijke de Groe van Tamashii Horsemanship van harte welkom bij Horse & Health, het grootste netwerk van opgeleide en verzekerde hippische dienstverleners in Vlaanderen. Marijke stelt zich graag voor! 

Hoi, ik ben Marijke en ik ben al meer dan 25 jaar op zoek naar harmonie in de omgang en training van paarden. En met bewondering voor het paard in zijn natuur, wederzijds respect en begrip, fijn-gevoelige communicatie, deel ik graag gepassioneerd mijn kennis, met like-minded enthousiaste mensen.

Wat doe ik dan juist? Dat wordt 'simpelweg' Balanced Horsemanship genoemd.
Wat is dit dan juist? Balanced Horsemanship is het trainen van paarden om ze fysiek en mentaal sterker en 'evenwichtiger' te maken. Daarnaast worden ook ruiters gecoacht om ook hen ook fysiek, mentaal & emotioneel fit te houden. Zodat het beste in de paard/ruiter-combinatie naar boven wordt gehaald met inzicht & begrip in paarden communicatie en psychologie, zonder dwang of angst en vooral ook op een veilige manier.

Woorden zoals evenwicht, verstevigen van het lichaam, ontspanning, respect, communicatie, ... zijn dan ook altijd aanwezig en behoren tot onze 'second nature'.

Het maakt niet uit welke discipline u ook doet of gewoon graag uren gaat buiten wandelen, als u en uw paard een natuurlijke  'een-heid' vormen, zullen jullie beiden alvast ten volle genieten!

Je kan het volledige profiel van Marijke en van al onze andere aangesloten instructeurs raadplegen via onze zoekmachine!
edit afsluiten