Call us

Nieuw lid: Liesanne Boeren | Heron Coaching


Het nieuwste Horse & Health lid verruilde al snel de leslokalen voor een zandpiste in de buitenlucht. Liesanne van Heron Coaching stelt zich graag voor! 

Mijn naam is Liesanne Boeren. Ik startte mijn carrière als leerkracht wiskunde in het secundair onderwijs. Al snel liep ik echter tegen mijn eigen grenzen aan. Steeds vaker kwam ik helemaal leeggezogen thuis tot ik zelfs op een punt kwam waar ik niet eens meer wist of ik mijn job nog graag deed. Ik besloot er toen verandering in te brengen. Ik ben op zoek gegaan naar mezelf en heb in die zoektocht ontdekt hoe ik zelf het verschil kan maken door bewust stil te staan bij mijn eigen 'mindset' en te kiezen hoe en wanneer ik mijn talenten inzet.

Al van in mijn jeugd ben ik gefascineerd door mensen en de helende kracht die dieren, paarden in het bijzonder, op ons kunnen hebben. Deze interesse bracht mij op een mooi pad, dat van paardencoach. We zijn allemaal onderweg, het is echter niet voor iedereen altijd even duidelijk waar naartoe. Het leven wordt steeds hectischer en we dreigen steeds vaker onszelf erin te verliezen.

Hoe zou het echter zijn als je uit de drukte kon stappen en jezelf rust en tijd kon geven? 
Zou het dan niet makkelijker zijn om je eigen weg te vinden?

Samen met de paarden help ik je om met deze twee vragen aan de slag te gaan. Het is mijn missie om mensen dichter bij zichzelf te brengen en te helpen met het vinden van hun bestemming en het helder krijgen van het pad ernaartoe. Als die twee helder zijn, wordt het maken van keuzes voor jezelf namelijk veel makkelijker.

Je vindt Liesanne vanaf nu samen met de andere aangesloten coaches en therapeuten terug onder de categorie 'therapie met paarden' in onze zoekmachine! 
edit afsluiten