Call us

Nieuw lid: Kim van Leemput | Zintass


Coaching en therapie met paarden wordt steeds populairder. Er zijn ook veel mensen die zich beginnen specialiseren, en ons nieuwste lid Kim van Leemput is er daar eentje van! Ze stelt zich graag voor. 

Dag iedereen, Ik ben Kim Van Leemput en graag neem ik jullie mee in het verhaal achter mijn praktijk ZintASS.

Al vanaf mijn jeugd zoek ik de paarden op. Ze brachten mij rust, veiligheid en steun, iets wat ik tot op heden nog altijd ervaar. Ze brengen heel fijne herinneringen naar boven en liggen mee aan de basis van de persoon wie ik nu ben.

Momenteel ben ik al meerdere jaren aan de slag als thuisbegeleidster bij gezinnen waar autisme aanwezig is. Een job waar ik veel voldoening uithaal en een warm hart toedraag.
Autisme intrigeert mij al vanaf mijn kinderjaren vanwege zijn brede waaier aan hoe het zich ontluikt en mijn broer die ook autisme heeft.

Zowel mijn passie voor paarden als mijn passie voor autisme hebben er mij toe aangezet om, bovenop mijn diploma ‘Maatschappelijk Werk’, gespecialiseerde opleidingen te volgen en te voltooien:

- Basisopleiding therapeutisch werken met betrekking van paarden
- Verdieping therapeutisch werken met betrekking van paarden bij personen met autisme
- Begeleiden en/of coachen met behulp van paarden

Dit alles leidde tot de opbouw van mijn eigen praktijk ZintASS waar paarden, zintuigen en autisme centraal staan zodat de persoon met autisme of broer/zus tot rust kan komen en vanuit deze rust positief kan ontwikkelen.

In de begeleiding streef ik naar 2 fasen op maat van de persoon. In fase 1 werken we naar een innerlijke, sensorische basisrust zodat de persoon met autisme en de brus (broer en zus) terug ruimte krijgt voor positieve ontwikkeling. Eens de basis is gezet, stappen we over naar fase 2 waar er stap voor stap gewerkt wordt aan thema’s of vaardigheden.

Als jullie vragen hebben of meer nood aan informatie, verwijs ik jullie graag door naar de website van ZintASS of neem gerust contact op.

Liefs, 
Kim

Wil je je graag laten begeleiden door Kim of een van onze andere coaches of therapeuten?
Zoek de persoon die zich het dichtst bij jou bevindt of gespecialiseerd is in jouw hulpvraag via onze zoekmachine. 
edit afsluiten