Call us

Nieuw lid: Linse Alofs | Happy Healthy Horses


Vandaag verwelkomen we opnieuw een nieuw lid bij Horse & Health! Linse Alofs van Happy Healthy Horses! Ze stelt zich graag even voor. 

Hallo! Mijn naam is Linse Alofs en al van kinds af aan ben ik gepassioneerd door paarden.

Na mijn studie Diertechnische Wetenschappen was het dan ook een logische beslissing om nog verder te gaan met dieren.
Het vinden van de juiste hogere opleiding ging dan ook redelijk vlot. Enkele jaren voordien had ik namelijk kennis gemaakt met een osteopate voor paarden.
De manier waarop zij naar het hele paard keek, waarop ze de hele geschiedenis en het huidige management meenam in haar behandeling,... Dat moest ik ook kunnen!

En deze opleiding werd het dan ook enkele jaren later: osteopaat voor paarden.

Naast deze opleiding heb ik ook nog enkele andere opleidingen/cursussen gevolgd, welke ik allemaal standaard meeneem in mijn behandelingen.
Een voorbeeld hiervan is Equine Myofascial Release Therapy (of EMFR).
Met andere woorden het behandelen van de fascia/het bindweefsel.

Op deze manier probeer ik steeds een zo compleet mogelijke behandeling toe te passen.

De reden van mijn grote liefde voor paarden en dieren over het algemeen, is hun ‘puurheid’. Dit is dan ook iets wat ik absoluut probeer te bewaren tijdens mijn behandelingen. Ik zal het paard nooit dwingen om iets voor mij te doen, dit werkt enkel averechts en zal de behandeling niet ten goede komen. In plaats daarvan probeer ik rust en vertrouwen op te bouwen, zodat het paard met mij zal meewerken en daardoor ook zelf het herstel mee bevorderd.


Je vindt Linse vanaf nu samen met al onze andere aangesloten leden terug in onze zoekmachine!
edit afsluiten