Call us


Op initiatief van Evy Peerens van Hippomano werd er dit jaar voor de eerste keer een actie uitgewerkt voor de warmste week van Studio Brussel. Samen met de deelnemende leden werden twee goede doelen gekozen: The Old Horses Lodge en Polly's Ranch for Special Kids!

Op deze manier willen we zowel paarden als kinderen die het soms wat moeilijker hebben en de organisaties die zich voor hen inzetten, een hart onder de riem steken. We zamelen geld in op verschillende manieren. De actie loopt van 15 oktober tot 25 november. Je leest hieronder meer over de acties die we organiseren!

Gezonde paardenkoekjes for life!


Heel wat leden van Horse & Health zullen tussen 15 oktober en 25 november gezonde paardenkoekjes verkopen! De koekjes zijn suiker- en eiwitarm. Meer informatie over de koekjes vind je hier.

De koekjes kosten slechts 3,5 euro voor 1 kg. Per gekochte zak wordt 2 euro gedoneerd! 

Wil je ook gezonde paardensnoepjes kopen? Bestellen kan via e-mail, een berichtje op Facebook of een telefoontje. 

Je kan bij de volgende leden terecht: 


Koekjes kunnen afgehaald worden bij de betreffende leden. 

Je kan ook rechtstreeks bestellen bij Horse & Health via contact@horseandhealth.be. Schrijf het juiste bedrag (3,5 per zakje, dus 7 voor 2 etc.) over op BE73 7360 5364 0660 met als mededeling jouw naam en aantal zakejs). Wanneer je bij Horse & Health bestelt, kunnen de koekjes afgehaald worden te Dessel of opgestuurd worden (op eigen kosten). 

Coaching, sportmassage, kinderlessen, ... for life!


Enkele leden van Horse & Health gaan er hélemaal voor: zij doneren maar liefst 10% van de inkomsten die ze verwerven van afspraken die bij hen gemaakt worden in de weken van 15 - 21 oktober en 19 - 25 november.

Je kan terecht bij volgende leden:

  • Britt Claeys van Hippotouch (Wommelgem): coaching en paardrijlessen voor kinderen. 

    Afspraak maken: stuur een mailtje waarin je de actie voor de warmste week vermeld naar britt.hippotouch@gmail.com of bel naar: +32479904066

  • Inge de Stobbeleere van Equisource (Mortsel): coaching, paardrijlessen en teambuilding met paarden. 

    Afspraak maken: stuur een mailtje waarin je de actie voor de warmste week vermeld naar info@equisource.eu of bel naar 0485950637

  • Evy Peersens van Hippomano (Retie): sportmassage voor paarden.

    Afspraak maken: stuur een mailtje waarin je de actie voor de warmste week vermeld naar info@hippomano.be of bel naar +32 485 64 81 15.

Er staat jullie dus maar één ding te doen: boek in de week van 15-21 oktober of 19-25 november een coachingsessie voor jezelf, een paardrijles voor je dochter of zoon, een sessie teambuilding voor je vriendengroep of bedrijf, een sportmassage voor je paard, ... en verwen jezelf, je kind, je paard, ... terwijl je ook nog eens het goede doel steunt. Hoeveel beter kan het worden?


Last but not least... Horse & Health for life!


Ook Horse & Health zelf zet zich rechtstreeks in voor de Warmste week! 10% van het lidgeld van alle leden die tussen 15 oktober en 25 november zich registreren of hun lidmaatschap vernieuwen (!), wordt gedoneerd aan de twee goede doelen!

Dus ben je nog geen lid van Horse & Health, schrijf je dan zeker dit najaar in en vang zo twee vliegen in 1 klap: wordt lid van het grootste en snelstgroeiende netwerk van gediplomeerde dienstverleners uit de Vlaamse paardensector én steun onze twee goede doelen.


       


       
Vrije giften zijn ook steeds welkom en kunnen gestort worden op BE73 7360 5364 0660. Alle donaties die op deze rekening binnenkomen, gaan rechtstreeks naar onze twee goede doelen

Zet je naam en 'vrije gift' in de mededeling.

edit afsluiten