Call us

Katja van HorseSense Guasha schreef een blog voor Paartentaal Magazine over hoe in het werken met paarden je emoties soms hoog kunnen oplopen.

We delen hem ook graag via deze weg. Lees meer... 

Ken jij Kim Corijn al? Zij startte haar bedrijf nog maar in het najaar van 2017. Eigenlijk een kersverse onderneemster in de paardensector dus!

Benieuwd wat zij jou en jouw paard te bieden heeft? Lees meer…

Maak kennis met Equine Health Care! Martin en Sarah combineren in hun behandelingen het beste van fysiotherapie, osteopa-
thie
 en Dry Needling .

Benieuwd naar wat ze jou en jouw paard te bieden hebben? Lees meer...

Respect en leiderschap zijn veel gehoorde begrippen in de paardenwereld. Wanneer er gesproken wordt over respect, is het vaak vooral iets wat een paard moet hebben en als eigenaar moet jij steeds de leiding nemen.  

Klopt dat wel helemaal? Lees meer...
Benedicte is opgeleid equicoach, maar ook hippotherapeut en ergotherapeut.

Graag wil ze in de toekomst ook kinderen die in een rolstoel zitten een leuke beleving met paarden kunnen aanbieden en jij kan haar daarbij helpen! Lees meer...
Het tweede Horse & Health netwerkmoment, dat was bijpraten met bekenden, nieuwe collega's leren kennen en bijleren over social media marketing in de paardensector! 

Benieuwd naar een korte weergave van het verloop van de avond? Klik hier.

Ooit al gehoord van een bitfitter? Het woord spreekt eigenlijk voor zich:

een bitfitter is iemand die gespecialiseerd is in het beoordelen van bitten, hoofdstellen en bitloze optomingen in relatie tot een individueel paard.

We stellen je graag voor aan Géraldine Vandevenne van Equibitfit.

Zie jij de bomen nog door het bos?

Er worden zoveel verschillende soorten behandelingen aangeboden, dat soms de vraag wel eens rijst of het niet allemaal hetzelfde is, maar met een andere naam. 

In deze blogpost proberen we meer uitleg te geven over de gelijkenissen en/of verschillen tussen de verschillende soorten behandelingen die aangeboden worden. Zo vind jij hopelijk makkelijker de juiste persoon om jouw paard verder te helpen. 
edit afsluiten